Lyst på en gratis kopi av Saints Row 2?

GOG og Steam gir bort åpen verden-spillet. Men du må være rask.

Den DRM-frie nettbutikken GOG har nå fått Saints Row IV og Gat out of Hell inn i sortimentet, og det er en anledning de feirer med et stort Saints Row-salg. Men mer interessant enn selve salget, er det faktum at de også gir bort det andre spillet i åpen verden-serien helt gratis, i de neste to døgnene.

Det blir en del slåssing i Saints Row 2.
Det blir en del slåssing i Saints Row 2.

Om du har en GOG-konto, trenger du bare å stikke innom nettbutikken for å grabbe spillet. Om du ikke har en konto, må du naturlig nok lage deg en. Men siden GOG-spillene er DRM-frie, trenger du altså ikke å logge deg på noen konto hver gang du vil spille spillet. Når du har lastet det ned, kan du lagre installasjonsfilen slik at du kan installere spillet når du vil i fremtiden.

Oppdatering: Nå er spillet også gratis på Steam!

Storbykriminalitet i en åpen verden

For de uinnvidde, er Saints Row-serien åpen verden-spill som ikke er helt ulike Grand Theft Auto-spillene. Det vil si; serien har faktisk hatt en ganske interessant utvikling, der det første Saints Row-spillet i praksis var en ren klone, men der hvert spill som fulgte har tatt et lite steg bort fra inspirasjonskilden.

Saints Row 2 er imidlertid fortsatt godt plantet i GTA-land, noe som vil si at du kan se frem til massevis av lovbrudd og andre uhumskheter, i en stor og åpen by. Jeg likte det da det først kom ut, selv om jeg ærlig talt må innrømme at jeg er mye mer komfortabel med de nyere spillene. Noen av tingene man måtte gjøre i Saints Row 2 var rett og slett litt for drittsekk-aktige for meg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.