Bli sjef på et hangarskipdekk i nytt strategispill

Carrier Deck gir deg vanskelige oppgaver på de syv hav.

Every Single Soldier er en utvikler som til nå har spesialisert seg på turbaserte strategispill. Både Vietnam ’65 og Afghanistan ’11 har fått mye ros for måten de har kombinert krigføring med politikk, for å skape en interessant og nytenkende spillopplevelse.

Nå har utvikleren funnet ut at de skal gjøre noe helt annet, i form av et management-spill der du får ansvaret for det som foregår på dekket på et stort hangarskip – USS Ronald Reagan.

carrier-deckSjonglering med fly

I Carrier Deck må du sørge for at de riktige flyene og helikoptrene blir lastet og kommer på vingene, og i tillegg må du selvsagt passe på at de får landet trygt igjen etter endt oppdrag. Krasj på dekket kan være fatale, ikke bare for de involverte pilotene, så det må for enhver pris unngås.

Ah, og det er jo greit om flyene har nok drivstoff før de sendes opp, også.

Spillet inkluderer en rekke ulike typer fly, spesialdesignet for ulike roller. Du må også forholde deg til spesialoppdrag med landbaserte styrker som må sendes inn, og mye mer. Spillet kommer til PC og iPad, men det er ingen lanseringsdato enda. Utgiveren er Slitherine.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.