Galactic Civilizations III har fått en stor utvidelse

Crusade gir det allerede ganske store romstrategispillet massevis av nye elementer.

Stardock har nå lansert den første skikkelige ekspansjonspakken til Galactic Civilizations III. Den heter Crusade, og tilfører spillet en rekke nye elementer.

Det er mer enn bare Civilization VI i 4X-sjangeren.
Det er mer enn bare Civilization VI og Stellaris i 4X-sjangeren.

Blant annet har invasjoner av planeter blitt helt forandret, og du kan nå trene opp innbyggere til soldater, som både kan angripe andre kloder og forsvare dine egne. Spioner dukker også opp i den nye ekspansjonen, og de kan blant annet stjele teknologier, skape sivil ulydighet, sabotere fiendenes verdener og til og med snikmyrde viktige personer.

Apropos viktige personer, dette er også en nyhet. Talentfulle individer kan få over ett dusin ulike roller (fra bonde til kjendis), og gi koloniene dine nye bonuser og egenskaper.

Lag din egen sivilisasjon

Ellers loves vi tre nye sivilisasjoner – en ny fraksjon med eks-jordboere, samt en mark-rase og en gjeng kybernetiske rom-amøber. Som om ikke dette var nok, er en av hovedfunksjonene i pakken at du får muligheten til å lage dine egne fraksjoner, med egen leder, ideologi og egenskaper. Disse sivilisasjonene kan også deles med andre spillere.

Stardock har også implementert en hel haug andre nyheter og endringer, og generelt virker det som brukerne er fornøyde med retningen Galactic Civilizations III har tatt med denne ekspansjonen. På Steam-siden kan du lese mer om innholdet, og brukernes erfaringer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.