Snart lanseres A-Train Classic for PC

Husker du Japans svar på Railroad Tycoon? Nå kommer det i ny utgave.

På åtti- og nittitallet skapte japanske utviklere massevis av strategispill for ulike datamaskinplattformer, men få av disse så noensinne dagens lys i vår del av verden. Artdinks jernbanespill A-Train var et unntak, som takket være en avtale med SimCity-skaperen Maxis kom til både Amiga og PC i vesten. Det ble også rimelig populært.

Isometrisk strategi

Bilde fra den japanske utgaven.
Bilde fra den japanske utgaven av A-Train Classic.

Nå har Artdink og Degica annonsert at den engelske utgaven av A-Train Classic lanseres på Steam den 8. juni. Spillet er ikke noen direkte nyversjon av originalen, men en oppfølger som kombinerer klassisk presentasjon med moderne fundament.

Spilleren får rollen som sjef for et transportselskap, og må i ekte Railroad Tycoon-stil bygge opp et nettverk mellom byer for å tjene penger og delta i samfunnsutviklingen. I tillegg til å frakte passasjerer kan du frakte en rekke ressurser, som malm, kull, fisk og så videre. Du kan bruke tog, biler og trikker, og lage veier og baner både på og under jorden.

Ellers loves vi massevis av scenarier, støtte for høye oppløsninger og flere monitorer, mulighet til å designe egne oppdrag og legge dem på Steam Workshop og mye mer. Ta turen innom det offisielle nettstedet for å finne ut mer. Her er en liten teaser:

A-Train Classic er allerede ute på japansk. På Steam koster det hele 400 kroner.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.