Dagens gratisspill: Starpoint Gemini 2

Bli romskipkaptein i dette åpen verden-spillet, som er gratis frem til i morgen.

Nok en dag, nok en artikkel om et spill som er gratis i en begrenset periode. Denne gangen er det snakk om romspillet Starpoint Gemini 2, som kom ut i 2014. Spillet kan lastes ned kostnadsfritt fra Steam frem til i morgen (onsdag) ettermiddag – altså, hvis du aktiverer det nå, vil det være på kontoen din så lenge den eksisterer.

Starpoint Gemini 2 er et romspill ikke helt ulikt Elite, men ment for enspiller. Det skilter blant annet med ganske avanserte rollespillelementer, og muligheten til å lede mer enn ditt ene skip. Ellers loves vi den samme store friheten som gjør spill i denne sjangeren så underholdende.

Gratisutgivelsen er utvilsomt ment for å promotere oppfølgeren, Starpoint Gemini Warlords. En av nyhetene i Warlords er strategikomponenten, som gir deg mulighet til å ta over store områder av spillets univers. Starpoint Gemini: Warlords lanseres i dag, faktisk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.