Årets mest spennende rollespill har fått dato

Divinity: Original Sin 2 nærmer seg ferdigstillelse.

Belgiske Larian Studios har annonsert utgivelsesdatoen til Divinity: Original Sin 2. Den ferdige versjonen av rollespillet kommer den 14. september, og i annonseringen gjentar Larian-sjef Swen Vincke at dette er det største spillet de noensinne har laget.

Oppfølger til et heftig rollespill

Forgjengeren er et av de kuleste rollespillene jeg noensinne har spilt, og hvis du ikke har testet spillet enda bør du lese anmeldelsen til min kollega Kristian Aasgård på Gamer.no, kjøpe spillet og bruke den neste måneden på å fullføre det. Etterpå vil du utvilsomt glede deg like mye til oppfølgeren som jeg gjør.

Skjønt, du kan allerede teste den, ettersom den er tilgjengelig i «early access». Selv ønsker jeg å spare moroa til spillet faktisk er ferdig, men de som har testet spillet ser ut til å være veldig fornøyde (skal vi tro brukeranmeldelsene på Steam-siden).

Her kan du se den nyeste Kickstarter-oppdateringen, der lanseringsdatoen annonseres. Mesteparten av greiene det snakkes om her er nok mest av interesse for de som allerede spiller tidligversjonen, men vi andre får jo i det minste se Larians kontorer. Jeg er glad jeg ikke er personen som skal betale for oppvarmingen i det bygget.

Nykommere kan heller ta en titt på denne traileren:

Fikk du forresten med deg den kule GM-modusen spillet får?

PS: Overdrev jeg i overskriften? For min egen del er dette definitivt årets høydepunkt innenfor sjangeren, i alle fall hvis ikke noe veldig spesielt blir annonsert for en sen høstlansering på E3. Hva annet har vi i sjangeren, som potensielt kan overgå dette?

En kommentar om “Årets mest spennende rollespill har fått dato”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.