Pizza Tycoon-spillene får oppfølger

Er livet som restauranteier for deg? Neste år kommer Pizza Connection 3.

Utgiver Assemble Entertainment har snikannonsert Pizza Connection 3, en oppfølger til de gamle Pizza Tycoon-spillene (som het Pizza Connection i Tyskland). Som før er målet å tjene seg rik på å selge pizza til sultne byboere, og det hele begynner med å skape selve pizzaene. Du får over 75 ingredienser til rådighet når du skal designe dine egne kulinariske mesterverk.

Den trenger bare litt nepe, så blir den perfekt.
Den trenger bare litt nepe, så blir den perfekt.

Interiørdesign og skreddersydd reklame

Restaurantene må også planlegges i detalj, og selvsagt må du ansette kokker, kelnere og andre hjelpere. Om kundene ikke kommer til restaurantene dine, kan du drive markedsanalyse og reklame. Og om du virkelig har problemer, kan du bruke koblingene i byens underverden for å sabotere for motstanderne eller smøre politikerne.

Spillet har en kampanje med tolv oppdrag, samt muligheten til fritt spill der du selv kan styre utgangspunktet for spillet, og målene du skal prøve å oppnå. Ellers loves vi muligheten til å drive pizza i massevis av forskjellige byer verden over, og hver by har sin egen unike pizza-smak.

Pizza Connection 3 lanseres i 2018. Du kan se noen skjermbilder på Steam. Her er en, øh. Trailer?

De gamle Pizza Tycoon-spillene er forresten tilgjengelige for salg den dag i dag, hvis du har lyst til å prøve dem.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.