Nyversjonen av Constructor er ute

Etter mye om og men er spillet endelig lansert, men ikke helt uten trøbbel.

Nesten ett og et halvt år etter at spillet opprinnelig skulle komme ut, har nyversjonen av nittitallsstrategispillet Constructor blitt lansert på Steam, Xbox One og PlayStation 4 (med en Switch-versjon på vei). Som originalen, gir spillet deg rollen som eiendomshai i en storby. Du må tjene penger ved hjelp av både lovlige og ulovlige midler, på bekostning av leietakerne dine.

I tillegg til oppgradert grafikk, skal nyversjonen blant annet skilte med et enklere grensesnitt.

Her er det problemer.
Her er det problemer.

Trøbbel med lanseringen

En skulle kanskje tro at med såpass lang tid på finpuss, burde spillet være ganske problemfritt. Det virker ikke tilfelle. På Steam er det massevis av negative brukeranmeldelser, og diskusjonsforumet er også preget av folk som har trøbbel med spillet.

Mange ser også ut til å mislike noen av endringene i grensesnittet, men disse har utvikleren sagt at de skal fikse på. Det er forøvrig også mange positive anmeldelser, så noen komplett katastrofe ser ikke spillet ut til å være.

Heldigvis trenger du ikke å punge ut for å teste spillet. System 3 har nemlig gjort én ganske grei ting, nemlig å lansere en gratis demo på PC. Den kan du laste ned fra Steam-siden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.