TrackMania 2 Lagoon er gøy!

TrackMania-serien holder fortsatt koken, snart femten år etter at den først dukket opp.

Jeg har et veldig nært forhold til TrackMania-serien, noe jeg faktisk har hatt helt siden før originalspillet i serien kom ut. Da utviklerne Nadeo lanserte en betademo av TrackMania høsten 2003, var jeg en av de som lastet den ned – og ble skikkelig hektet. Det har jeg i stor grad fortsatt å være, litt «av og på», selvsagt, i alle årene som har gått siden.

Håper du har festet sikkerhetsbeltet.
Håper du har festet sikkerhetsbeltet.

Nå har Nadeo og eierne deres i Ubisoft sluppet et nytt spill i serien, TrackMania 2 Lagoon. Kort sagt er dette spillet basert på Lagoon-miljøet i TrackMania Turbo, som nå har blitt puttet inn i ManiaPlanet-systemet og lansert som frittstående spill. Jeg syntes faktisk dette miljøet er et av de kuleste i serien så langt, så dette er et spill jeg anbefaler.

I dag har Gamer.no publisert min anmeldelse av TrackMania 2 Lagoon, og du kan lese hva jeg syntes om spillet der.

Mange minner

For meg er det litt artig å kunne anmelde TrackMania 2 Lagoon for Gamer.no. Da det første TrackMania-spillet kom ut i Storbritannia fikk vi det tilsendt fra den britiske utgiveren Digital Jesters, og det var jeg som skrev anmeldelsen. Da spillet kom til Norge året etter, var det med sitat fra min anmeldelse på boksen.

Det tror jeg aldri senere har skjedd, og da er det ekstra gøy at det skjedde med det som faktisk har blitt et av favorittspillene mine noensinne.

Uansett: TrackMania 2 Lagoon er skikkelig moro, så jeg håper det blir en suksess for Nadeo (selv om antallet mennesker på rangeringslistene i spillet dessverre indikerer at det ikke har solgt spesielt godt så langt).

En kommentar om “TrackMania 2 Lagoon er gøy!”

  1. Burde ikke Gamer linket til en anmeldelse skrevet her? ;) Det er Spillhistorie.no som er størst nå vel? Håper ikke dette Gamer-greiene gjør at du ikke har tid til å bruke 150% av tiden din på Spillhistorie.no. ;)

    PS: Om du får klekkelig betalt, så er det hyggelig at du skriver på Gamer igjen.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.