Ta en titt på dette retro-rollespillet

Fight Knight er et førstepersons rollespill med en helt egen stil, og et unikt kampsystem.

På forumet til indie-nettstedet TIGSource kom jeg over et veldig interessant prosjekt: Fight Knight. Dette er et rollespill med ganske stilig retrografikk, der du utforsker en serie grotter i mer eller mindre klassisk «dungeon crawler»-stil. Men når du kommer i kamp med fiender, utspilles disse gjennom et actionbasert som minner om spill som Punch-Out.

Knyttneven løser alt

I tillegg loves vi gåter som må løses, så spillet handler åpenbart ikke bare om kamp. Ifølge utvikleren vil du likevel gjøre det meste ved å «slå ting», noe som ser litt rart ut når du handler helsedrikker og så videre, men okay.

Hvert nivå i spillet skal representere en etasje i et magisk tårn, og være ganske unikt. I TIGSource-tråden viser utvikleren hvordan spillets palett manipuleres for å skape overraskende stor, visuell variasjon. Det hele ser rett og slett veldig spennende ut, og vi får håpe at spillet faktisk fullføres.

Her er litt video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.