Advance Wars-inspirert taktikk i Wargroove

Det nye spillet fra Starbound-skaperne ser virkelig lekkert ut.

Wargroove er inspirert av spill som Advance Wars, som tidlig på totusentallet nøt stor popularitet på spesielt Nintendos plattformer. Her snakker vi om turbasert taktikk med forutsigbare og rimelig enkle regler å lære, men der reglene likevel tillater mye dybde. Litt som sjakk, altså, bare et par hakk mindre abstrakt, og satt til større spillbrett.

Lekker taktikk

Spillet har fire forskjellige fraksjoner, og passende nok støtter det lokal eller nettbasert flerspiller for opp til fire spillere samtidig. Samarbeidsmodus støttes også. I tillegg har det en stor enspillerkomponent; totalt loves vi minst tolv kommandanter, som hver har sin egen kampanje vi kan spille gjennom.

Om du ikke er fornøyd med innholdet i spillet, kan du lage dine egne spillbrett og kampanjer ved hjelp av et lettfattelig redigeringsverktøy. Utviklerne skryter også av at de har kommet opp med flere helt nye spillelementer, men hva disse går ut på vil de ikke røpe. Lanseringen skal etter planen finne sted senere i år, så vi finner vel snart ut hva de mener.

Ta en titt på denne traileren for å få et inntrykk av hvordan spillet fungerer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.