Qvadriga-skaperen med maritimt strategispill

Mare Nostrvm gir deg rollen som admiral i antikken.

For andre dag på rad har vi en nyhet om et historisk strategispill satt til antikken. Denne gangen er det imidlertid havet handlingen foregår på, noe som gjør spillet litt ekstra interessant. Det, og det faktum at Mare Nostrvm, som spillet heter, kommer fra skaperen av det fornøyelige hestestridsvognspillet Qvadriga.

Ikke det mest fancy spillet, men konseptet er uvanlig og utvikleren har allerede vist at han kan lage underholdende strategispill.
Ikke det mest fancy spillet, men konseptet er uvanlig og utvikleren har allerede vist at han kan lage underholdende strategispill.

Fra antikkens Hellas til den romerske borgerkrigen

Handlingen i Mare Nostrvm foregår naturlig nok på Middelhavets bølger, og skipene du styrer er krigsgalleier som forflytter seg med muskelkraft og vanligvis er designet for å senke fienden ved å kjøre rett i dem. Bording er også en vanlig taktikk. Spillet skal ha 24 historiske slag, og du får kontrollere fjorten forskjellige typer skip.

Spillet er turbasert, og bruker et system der hver spiller planlegger hva de vil gjøre, og så utspilles alt seg i sanntid etterpå. Men det er ikke helt rett-frem, ettersom ordrene dine må nå de individuelle skipene for at de faktisk skal følge dem. Dermed må du sette opp kommandokjeder med admiraler og kommandanter, og sikre at de ikke brytes underveis.

Flerspiller og frittstående slag støttes selvsagt, og her kan man sette opp slagene etter ønske. Mare Nostrvm skal lanseres «snart», og du kan få mer informasjon hos Slitherine.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.