Er dette verdens vakreste sjakkspill?

Chess Ultra har til og med VR-støtte.

Det finnes sikkert mange som aldri vil forstå appellen med et sjakkspill med god grafikk, og heller velger tradisjonelle nettløsninger som lichess. Men om du er en av dem som kan tenke deg et lekkert sjakkspill på datamaskin eller konsoll, så virker Chess Ultra som et solid alternativ. Spillet kjører på Unreal-teknologien, og har til og med VR-støtte.

Mange muligheter

Utviklerne mener spillet er tidenes vakreste sjakkspill, noe de poengterer i en rimelig episk trailer som du kan se under. Utover grafikken kan spillet skilte med datamotstandere i ti «grandmaster approved» nivåer, lokal- og nettbasert flerspiller med ELO-rangering, 80 sjakknøtter, historiske matcher som du kan prøve å vinne, omfattende system for tidskontroll, og mye mer.

Chess Ultra er lansert for PS4 og Steam, og kommer til Xbox One i morgen. Det støtter PSVR, HTC Vive og Oculus Rift, samt skjermer med opp til 4K (på PC, i alle fall). Her er traileren jeg nevnte:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.