Pinball FX3 er annonsert

Zen Studios har annonsert sin nye plattform for både PC og konsoll.

Om du liker flipperspill av den litt urealistiske typen (fordi de ikke prøver å simulere ekte brett, og utnytter datamaskinens egenskaper til å gjøre ting ekte brett ikke kan gjøre), er spillene fra Zen Studios antakeligvis allerede godt kjent for deg. Nå har de annonsert sin «nestegenerasjonsplattform», Pinball FX3.

Mer fokus på mesterskap og spillmiljø

Denne gangen loves vi større fokus på mesterskapsspill og slikt, samt en ny enspillermodus med spesialutfordringer (litt som en kampanje, kanskje). I tillegg jobbes det med tre helt nye brett, fra en ny «IP-partner» (de har altså lisensiert en eller annen kjent lisens for  lage offisielle brett basert på denne).

Ifølge pressemeldingen vil flesteparten av de brettene du allerede har, bli mulige å overføre til den nye plattformen. Zen går ikke i større detalj her, så det gjenstår å se hvilke som ikke blir med videre. Antakeligvis er det retten til en lisens brukt i tidligere brett (som Star Wars eller Marvel) som er i ferd med å gå ut.

Pinball FX3 kommer til PS4, Xbox One, Windows 10 og Steam. Her er en teaser-video:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.