Ta en titt på denne vakre traileren

Last Day of June ser virkelig flott ut. Spillet lanseres i august.

Bare en kort sak om en nyhet som egentlig dukket opp på fredag (passende nok den siste dagen i juni): Utgiver 505 Games har gitt ut en ny trailer fra det kommende spillet Last Day of June. Den er flott, så se den (under).

Last Day of June er et spill der du «oppdager portaler til fortiden», som tillater dem å ta rollen som figurer i historien om ei kvinne som blir drept i ei bilulykke. Mannen hennes, Carl, overlevde ulykken, og prøver nå å finne en måte å skru tiden tilbake på. Han kan dessverre ikke bare fly rundt planeten veldig, veldig raskt, slik Supermann gjorde.

Vi loves «emosjonelt utfordrende nøtter» og en kombinasjon av ulike spill- og kunstsjangere som visstnok skal appellere til både «gamere» og folk som ikke er så opptatt av spill til vanlig. Lanseringsdatoen er 31. august, og plattformene er PS4 og PC. Her er traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.