Lekre piksler i actionspillet Iron Crypticle

Husker du det kule indie-spillet Iron Fisticle? Nå får det oppfølger.

Iron Fisticle er et veldig kult lite actionspill av «twin stick shooter»-typen, som ble lansert for noen år siden. Jeg skrev noen ord om det på Gamer.no i sin tid, og selv om det er et spill som ærlig talt hadde gått litt i glemmeboka, ble jeg umiddelbart veldig interessert da jeg hørte at det kommer en oppfølger. Om bare noen få dager!

Plattformbrett får vi også.
Plattformbrett får vi også.

Slippes neste uke

Oppfølgeren heter Iron Crypticle, og blir i en periode eksklusivt for PlayStation 4. Den perioden er på nøyaktig én dag, så jeg tror både Xbox One-eiere og PC-eiere skal overleve ventetiden. 11. juli kommer spillet til PS4, og 12. juli kommer det til de to andre plattformene.

Som før er det snakk om «twin stick»-skyting med Amiga-inspirert pikselgrafikk, der du må kjempe deg gjennom en serie rom på hvert nivå (du kan velge disse rommene selv), gradvis oppgradere egenskapene dine, og så måle styrke med en sisteboss. Denne gangen byr spillet også på litt todimensjonal plattformhopping inspirert av indiehiten Castle Crashers.

Du kan spille alene eller sammen med opp til tre andre spillere lokalt. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.