Street Fighter-veteran jobber med nytt slåssespill

Fantasy Strike skal være lett å lære, men by på «eSport-kvalitets» dybde.

David Sirlin og det nye spillstudioet hans, Sirlin Games, har tatt turen til folkefinansieringsportalen Fig for å samle inn budsjett for Fantasy Strike, et nytt slåssespill som etter planen skal slippes sent neste år. Sirlin har tidligere ledet utviklingen av det godt mottatte Street Fighter HD Remix.

Fantasy Strike skal være lett å lære, og det å kontrollere figuren din skal være enklere enn i vanlige slåssespill. Vanskelighetsgraden skal ikke komme fra hvor mange joystickkombinasjoner du husker eller hvor vanskelige de er å utføre, men å velge hva som er lurest å gjøre i utgangspunktet.

Mer om konseptet kan du lese på Fig-siden til spillet. Fantasy Strike har vært under utvikling i to år, og selv om det er lenge til den fulle versjonen skal slippes, vil de som backer spillet få tilgang på en tidlig versjon umiddelbart etter at kampanjen på Fig er ferdig. Planen er å lansere for PC, Mac og PlayStation 4 når fullversjonen er klar.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.