Virtua Tennis Challenge er ute for Sega Forever

Retrotjenesten til Sega har fått en mobilversjon av Virtua Tennis for Dreamcast.

Sega Forever-tjenesten har fått litt tyn etter lansering, blant annet fordi ytelsen visstnok ikke er så god som man strengt tatt burde kunne forvente. Forhåpentligvis er dette noe Sega jobber med å fikse, men i mellomtiden har de lansert et nytt spill for tjenesten.

Lommetennis.
Lommetennis.

Den nye lanseringen er Virtua Tennis Challenge, som i motsetning til de øvrige Sega Forever-spillene (så langt) er en portering og ikke et spill som bruker emulatorsystem.

Egentlig et eldre spill

Virtua Tennis Challenge har faktisk vært ute en stund på mobile plattformer, men da som et selvstendig produkt som kostet penger. Som en del av Sega Forever-systemet er det nå gratis, men med reklame (og muligheten til å betale litt for å skru denne av). Spillet er basert på Dreamcast-originalen fra 2000, men har et kontrollsystem spesialdesignet for mobil.

Hvis du allerede har kjøpt spillet på mobil, skal du automatisk ha fått tilgang på den reklamefrie versjonen. Sega forteller også at støtte for topplister og lagring av spill i nettskyen vil implementeres snart. Virtua Tennis Challenge er ute på App Store for iPhone og iPad, og Google Play Store for Android-dingser.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.