Sega bringer klassikere til mobil

Den gamle konsollgiganten har kommet ut med en helt ny retrotjeneste.

I dag har Sega lansert Sega Forever, en ny tjeneste for iOS og Android. Her vil de ved jevne mellomrom gi ut nye spill som du kan laste ned og spille, helt gratis. Du må imidlertid tåle noen reklamer, med mindre du betaler noen kroner for å fjerne dem.

Nye spill hver måned

Ved lansering vil tjenesten ha fem spill, alle fra Sega Mega Drive. Disse er plattformspillet Sonic the Hedgehog, rollespillet Phantasy Star II, slåssespillet Comix Zone, actionspillet Altered Beast og plattformspillet Kid Chameleon. Nye spill skal slippes hver måned.

Selv om selskapet bare har vist Mega Drive-spill så langt, lover de spill som opprinnelig kom for andre konsoller også. Selskapet har bekreftet spill for SG-1000, Master System, Saturn og Dreamcast. Noen av spillene vil lanseres via emulering, mens andre vil være porteringer.

Sega lover også at alle spillene skal være spillbare «offline», uansett om du betaler for den reklamefrie varianten eller ikke. I tillegg vil de få lagring i nettskyen, støtte for kontrollere og nettbaserte topplister. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Denne traileren viser det som må være den vitenskapelige prosessen bak tjenesten:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.