Nytt rollespill foregår i et oversvømt New York

Empyre: Lords of the Sea Gate finner sted i en alternativ verden for cirka hundre år siden.

Coin Operated Games er et nytt studio bestående av folk fra Crytek, Codemasters, Gameloft og Creative Assembly, og nå har de annonsert sitt første spill. Det blir Empyre: Lords of the Sea Gates, et rollespill som foregår i en «neo-viktoriansk» versjon av New York i omtrent 1911. Byen har blitt oversvømt, og gjenoppbygd i vannet, men nå mangler man ironisk nok drikkevann.

Handlingen i spillet sees fra fugleperspektiv, og man får kontroll over en gruppe eventyrere som legger ut på jakt etter en ferskvannskilde. Jakten bringer dem i konflikt med både mennesker og andre utysker, og kamp utspilles i sanntid med en planleggingsmodus som lar deg gi ordre til figurene dine mens kampen er satt på pause.

 

Lanseringen av Empyre skal etter planen finne sted allerede til høsten, og spillet kommer til Steam. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet, og her er en trailer:

 

En kommentar om “Nytt rollespill foregår i et oversvømt New York”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.