Kolonibygging inspirert av The Settlers og Anno

I The Colonists må du bygge opp en koloni på en fremmed klode.

Det britiske indieselskapet Mode 7 vil samarbeide med spillutvikler Richard Wallis om å bringe spillet hans, The Colonists, ut på markedet. Dette er et strategispill der du styrer roboter på en fremmed klode, med det målet å bygge opp en koloni slik at planeten kan huse kolonister.

Avansert transportnettverk

Du må høste naturressurser, og sette opp produksjon av mat og andre nødvendige ting. For å få det hele til å fungere så godt som mulig, må du konstruere et avansert transportnettverk som gjør nytte av veier, skip, tog og droner. Andre fraksjoner må utkonkurreres og eventuelt erobres, og handel blir også mulig.

Spillet skal ha en enspillerkampanje, en sandkassemodus, samarbeidsflerspiller og vanlig flerspiller. Ifølge det offisielle nettstedet, skal det få en tidliglansering i august. Her er noen skjermbilder:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.