Nå kan du laste ned et legendarisk vanskelig Crash Bandicoot-brett

Ble opprinnelig fjernet fordi det var for vanskelig.

I de siste ukene har jeg blant annet kost meg litt med PS4-eksklusive Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, som er en overraskende solid og velprodusert nyversjon av de tre klassiske Crash Bandicoot-spillene. Hvis du likte dem, eller bare ønsker litt utradisjonell plattform-action i 3D, kan jeg varmt anbefale pakken.

Bare vær oppmerksom på at spillene sannsynligvis er litt vanskeligere enn du hadde forventet, selv om du faktisk spilte dem da de opprinnelig kom ut. Jeg skal ærlig innrømme at det har blitt litt sint mumling her og der, og fristelsen til å «ragequitte» har til tider vært stor. Men det har heldigvis gått over.

Supervanskelig brett

Derfor tror jeg ikke jeg er i målgruppen for den nyeste tilleggspakken til spillet. Den inneholder nemlig brettet Stormy Ascent, som opprinnelig ble fjernet fra originalversjonen av Crash Bandicoot fordi det var så vanskelig. Det ble imidlertid ikke fysisk tatt bort fra disken, og ble derfor (etter hvert) funnet av ivrige fans ved hjelp av juksesystemet Gameshark.

Stormy Ascent er omtrent fire ganger så stort som et typisk Crash Bandicoot-brett, og var egentlig ment som et av de siste brettene i spillet. Du kan lese en liten historie om brettet på PlayStation-bloggen, men her er et utdrag:

The team here at Vicarious Visions knew the fans really wanted Stormy Ascent, and so did we! One of the best players on the design team had beat the first game and wanted a new challenge. So, we told him to try the original Stormy Ascent. It took him 60 lives to get through it – needless to say it was much more challenging than he had expected. However, he still fell in love with it and we decided to bring it life. – Dan Tanguay

Frem til 19. august er tilleggspakken gratis. En liten trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.