Bygg ditt eget kontrollpanel for Objects in Space

Dette spennende romspillet har nå blitt plukket opp av en utgiver.

Objects in Space er et romskipspill der utviklerne har hentet inspirasjon fra et litt uventet sted – nemlig ubåter fra den kalde krigen. Du vil med andre ord ikke få svære vinduer og flotte utsikter, men må i stedet følge med på avanserte kontrollpaneler og skjermer som viser situasjonen.

Sånn sett minner spillet litt om en moderne utgave av det brutalt vanskelige Rules of Engagement, men det ser heldigvis ut til å være en del mer brukervennlig enn taktikk-klassikeren fra 1991. I tillegg har det en annen veldig spennende funksjon, nemlig at det legger opp til at kreative og dyktige spillere skal kunne lage sine egne kontrollpaneler i virkeligheten, og bruke dem med spillet.

Du kan se hvordan i videoen under artikkelen.

Åpen verden-spill

Selve spillet skal foregå i et åpent univers der tiden alltid går, og der alle handlingene dine får konsekvenser. Det skal ikke være noen hovedhistorie i spillet, men i stedet må du rett og slett bare søke lykken og prøve å overleve ved hjelp av handel og oppdrag, samtidig som du tar del i massevis av mindre historier om du ønsker det.

Som med ubåtene spillet er inspirert av, er mye av fokuset på å sikre å ikke bli oppdaget av potensielle fiender.

Objects in Space har vært under utvikling i en god stund nå, og nå har utviklerne fått utgiveren 505 Games med på laget, for å hjelpe dem å ferdigstille spillet. Det skal etter planen lanseres tidlig neste år, for PC, Linux og Mac.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.