Imponerende tall for Sam’s Journey på Commodore 64

Det lovende plattformspillet har blitt forhåndsreservert over 500 ganger.

Commodore 64 er nok ikke maskinen du først og fremst skal satse på om du planlegger å tjene til livets opphold som spillutvikler, men det er fortsatt en del interesse rundt spill for plattformen. Nå har den tyske retroutgiveren Protovision annonsert at den kommende utgivelsen Sam’s Journey har blitt forhåndsreservert av over 500 mennesker, siden de åpnet for muligheten den 1. Juli.

Boksene er tomme (enn så lenge).
Boksene er tomme (enn så lenge).

Reservasjonen er riktignok ikke bindende, men dette er likevel imponerende tall for et spill laget for en plattform som debuterte i 1982, og som har vært kommersielt «død» i over 20 år.

Klassisk plattformspill

Sam’s Journey er et klassisk, todimensjonalt plattformspill som skilter med svært fargerik og glatt grafikk, samt svært store nivåer og en mengde forskjellige verdener. Et interessant aspekt av spillet er at du kan plukke opp «forkledninger» som gir deg helt nye egenskaper.

Spillet skal selges i tre versjoner; via digital distribusjon, på diskett og på elektronisk kassett («cartridge»). Prisen går fra 20 euro for den digitale versjonen til 55 euro for cartridge-versjonen. Litt dyrere enn det gjennomsnittlige Commodore 64-spillet, altså. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.