Led din egen dommedagskult

Snart kommer en sovende gud opp av sjøen for å drepe oss alle. I mellomtiden har du en jobb å gjøre!

The Shrouded Isle er et strategispill som setter deg i rollen som lederen for en Cthulhu-inspirert dommedagskult. I 493 år har denne kulten fulgt blodige tradisjoner med menneskeofring og strenge regler, og om bare tre år forventes det at guden den tilber skal stige opp fra havet og renske verden for alle unntatt de absolutt rettroende.

Håpet er naturligvis at han skal finne deg og samfunnet du leder verdig, slik at i alle fall dere overlever den kommende apokalypsen. Med det for øye må du lede kulten etter beste evne, og renske ut korrumperende elementer før de får sjansen til å ødelegge planene.

Hvem skal ofres denne gangen, tro?
Hvem skal ofres denne gangen, tro?

Velg dine hjelpere med omhu

Heldigvis får du hjelp, i form av mennesker fra fem aristokratiske familier. Disse kan velges som rådgivere, som må hjelpe deg å utføre de ulike oppgavene dine. Men hver person har skjulte personilghetstrekk, og et av disse vil være (fra ditt synspunkt) kjettersk. Det lønner seg å finne ut av hva disse trekkene er.

I tillegg må du ved jevne mellomrom ofre en av rådgiverne dine. Da kan det være greit å vite hvem av dem som har de farligste, kjetterske personlighetstrekkene – men du må også huske på at familien de representerer kan bli hissig om de føler du er litt for ivrig til å ofre deres sønner og døtre.

The Shrouded Isle er ute nå, og har generelt fått positiv omtale på Steam. Det virker imidlertid ikke som et veldig stort eller omfattende spill, så ikke forvent et strategispill du kan spille om og om igjen ala Crusader Kings. Ta en titt på traileren:

En kommentar om “Led din egen dommedagskult”

  1. Kul grafikk. Synes klaging på kort spilletid er en skikkelig uting på Steamforumet. Tar heller 2 timer med moro enn 500 timer med gjesping. Lurer på hva de egentlig forventer å få for 60 kroner.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.