Minerydding i ny Arma 3-ekspansjon

I Laws of War må du forholde deg til krigens ettervirkninger.

Man kan argumentere for at krigspill og -simulatorer som Arma 3 er med å til en viss grad ufarliggjøre krig ved å kun fokusere på hva soldatene bedriver, og ikke hva slags konsekvenser det får for de menneskene som bor og skal bo i områdene som herjes av de virtuelle kamphandlingene. Nå gjør faktisk Arma 3 noe med dette, gjennom en ny utvidelse som heter Laws of War.

Utforsk fortiden i ny kampanje

Ekspansjonen inneholder også denne nye bilen.
Ekspansjonen inneholder også denne nye bilen.

I Laws of War spiller du en minerydder som jobber for en ny hjelpeorganisasjon (IDAP), og som har blitt sendt til øyene Stratis og Altis etter at krigen som er hovedfokus i Arma 3 er over. Handlingen foregår i og rundt byen Oreokastro, der du gradvis finner ut hva som har skjedd mens du rydder miner der. Underveis får du oppleve tidligere hendelser fra ulike synsvinkler.

Den nye IDAP-fraksjonen kan selvsagt også brukes i resten av spillet, og det samme kan mineryddingsdronen deres og, kanskje mer kontroversielt, et mineleggingskjøretøy. I tillegg inkluderer pakken en ny van, som kommer i over 20 forskjellige former (som ambulanse).

Laws of War skal lanseres i starten av september, sammen med en stor gratisoppdatering. Denne oppdateringen legger blant annet inn muligheten for at bomber ikke eksploderer som de skal, og dermed utgjør en konstant fare.

I traileren for ekspansjonen fokuseres det på noen av de reglene som gjelder under krigføring:

Tidligere i sommer lanserte Arma-utvikler Bohemia Interactive en ekspansjon som heter Arma 3: Malden. Den kom med en ny versjon av ei av de tre ikoniske øyene fra det originale Operation Flashpoint.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.