Her er Operation Flashpoint-øya Malden i Arma 3

Ei av de store øyene fra originale Operation Flashpoint er gjenskapt for Arma 3.

Operation Flashpoint var et grensesprengende taktisk krigsspill, som slapp spillerne løs i store, åpne miljøer og ga dem mulighet til å bruke en mengde forskjellige kjøretøyer og våpen. Spillet ble senere relansert under tittelen Arma: Cold War Assault, etter en periode med krangling mellom utvikler Bohemia Interactive og ex-utgiver Codemasters.

Nå har ei av de store øyene fra spillet, Malden, blitt gjenskapt for seriens nyeste spill. Øya er lansert i en gratis ekspansjon, som rett og slett bare heter Arma 3: Malden. I videoen under kan du ta en titt på hvordan øya ser ut nå. Kjenner du deg igjen?

For meg personlig var Operation Flashpoint et spill jeg ikke spilte så mye for de historiedrevne oppdragene, men for LAN-flerspiller og muligheten til å skape egne oppdrag ved hjelp av redigeringsverktøyet som var bygd inn i spillet. Faktisk brukte vi mye tid på å bare utforske de herlige miljøene – vi satte inn et par biler i redigeringsverktøyet, og startet vi spillet og kjørte rundt.

Den barnslige fascinasjonen for åpne spillverdener er nok ikke like stor i dag, men jeg gleder meg likevel til å ta en titt på Malden-kartet i Arma 3.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.