Hva med en lastebilferie til Toscana?

Italia kommer snart til Euro Truck Simulator 2.

Euro Truck Simulator 2 vokser seg større og større, og nå har utvikler SCS Software annonsert en Italia-ekspansjon. Den skal etter planen lanseres mot slutten av året, samtidig med en oppdatering for hovedspillet som gir de eksisterende delene av det nordlige Italia et ekstra lag finpuss.

Fin utsikt.
Fin utsikt.

Varierte veier

Vi loves varierte miljøer å kjøre gjennom, med utfordrende fjellveier i nord og vakker kyst i syd. I tillegg vil del være en relativt høy konsentrasjon av byer og industrier, så forhåpentligvis blir det mye å se.

SCS Software sier ikke noe om hvor mange byer den nye ekspansjonen vil inkludere, eller om vi også får kjøre litt rundt på Sicilia, men du kan sjekke Steam-siden til pakken for litt mer, generell informasjon. Her er en liten teaser-video:

Selv liker jeg både Euro Truck Simulator 2 og American Truck Simulator svært godt, og jeg tipper at denne ekspansjonen kommer til å bli kjøpt ganske raskt. Jeg forsøkte å si litt om hvorfor jeg liker disse spillene da jeg skrev om mine inntrykk fra American Truck Simulator.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.