Tysk rollespillklassiker har fått nyversjon

Realms of Arkania: Star Trail har blitt gjenskapt i en ny versjon, som nå er ferdigutviklet.

Realms of Arkania II: Star Trail er et rollespill som kombinerer førstepersons utforsking med kamp sett fra isometrisk fugleperspektiv, satt til rollespilluniverset The Dark Eye. Det ble relativt populært da det opprinnelig dukket opp på nittitallet, spesielt i hjemlandet Tyskland.

Overraskende lys natt.
Overraskende lys natt.

Nyversjonen er ute nå

Nå har spillet fått det som beskrives som en trofast nyversjon, som kan kjøpes på Steam. Vi loves et «hardcore» rollespill med massevis av talenter, magiske formularer, raser og klasser å velge mellom, en rekke store grottesystemer som må utforskes og flere byer fulle av «sjarmerende» bifigurer.

Nyversjonens presentasjon vitner om at utviklerne ikke har hatt et veldig stort budsjett, og brukeranmeldelsene er heller ikke udelt positive. Det kan virke som utviklerne fortsatt har en del finpuss som bør gjøres før de sier seg helt ferdige med spillet. Men setter du pris på rollespill av den gamle skolen, bør du nok i alle fall ta en titt.

Her er en trailer:

Forresten, de originale Realms of Arkania-spillene kan kjøpes på GOG. Du får begge de to første spillene i én pakke, som koster en femtilapp. Du kan jo også ta en titt på nyversjonen av originalen, som kom for noen år siden.

En kommentar om “Tysk rollespillklassiker har fått nyversjon”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.