Nyheter på Switch eShop uke 28-30

Vi gir deg oversikten over hvilke spill som kom ut til Nintendo Switch de siste tre ukene i juli.

Midt på sommeren er det ofte spilltørke, men på Nintendo Switch kom det de siste tre ukene i juli så mange som atten titler på eShoppen. Her følger oversikten over hva som tikket inn på konsollen disse ukene:

Boost Beast

Boost Beast er et mobilspill som nå er kommet ut for Switch, og er en kombinasjon av gåtespill og beat’em’up. Det er utgitt av Arc System Works Co. Lmt.

Pris: 80 kr

Bulb Boy

Bulb Boy er et pek-og-klikk eventyr-/gåtespill utgitt av Bulbware. Spillet har en skummel atomosfære og følger den selvlysende Bulb Boy i hans kamp for å redde alt han elsker fra ondskapen.

Pris: 64 kr

Cars 3: Driven to Win

Dette spillet er et racingspill basert på… overraskelse! …animasjonsfilmen Cars 3. Det er utviklet av Avalanche Software og utgitt av Warnes Bros. Interactive Entertainment.

Pris: 499 kr

Cave Story+

Cave Story+ er en forbedret versjon av originalen fra 2004, som opprinnelig kom ut til PC i 2011. Det er et todimensjonalt plattformspill, denne utgaven er utviklet og utgitt av Nicalis.

Pris: 240 kr

Death Squared

Death Squared er et party- og gåtespill som kan spilles av opp til fire spillere. Hver spiller må veilede en robot til riktig plass med riktig farge, og unngå fellene og farene på veien dit. Switch-versjonen er utgitt av SMG Studio.

Pris: 99 kr

De Mambo

De Mambo er et fargerikt slåssespill for én til fire spillere, og er utviklerene The Dangerous Kitchens første spill.

Pris: 99 kr

Fatal Fury Special

Fatal Fury Special er en spesialutgave av Fatal Fury 2, som kom ut tidligere i måneden til Switch. Gad vite hvorfor begge er tilgjengelig så raskt etter hverandre, men spillet er i alle fall et slåssespill fra 1993, utviklet av SNK for NeoGeo og arkadene.

Pris: 56 kr

Fate/Extella: The Umbral Star

Dette spillet er et actionspill utviklet og utgitt av Marvelous. Spillet er det tredje i den japanske serien, og det andre som er blitt utgitt utenfor Japan. Gameplayet minner mye om Warriors-serien fra Omega Force og Koei.

Pris: 440 kr

Infinite Minigolf

Dette spillet er utviklet og utgitt av Zen Studios, og er som navnet antyder et minigolfspill. Det lar opp til åtte spillere kjempe om tittelen som minigolfmester!

Pris: 120 kr

Levels+: Addictive Puzzle Game

Levels+ handler om å matche fliser med samme farge. Blå og gule fliser er bra, røde fliser må DØ! Ahem. Spillet er utgitt av flow.

Pris: 40 kr

Namco Museum

Namco Museum er den så langt siste utgaven i Namcos langvarige (siden 1995!) serie, hvor de samler populære arkadespill fra deres rikholdige arkiv. I denne utgaven finner man Splatterhouse fra 1988, som gjør at dette er første Museum-kompilasjon med en T for Teen-aldersgrense i USA. Spillene som følger med, er Pac-Man (1980), Galaga (1981), Dig Dug (1982), The Tower of Druaga (1984), Sky Kid (1985), Rolling Thunder (1986), Galaga ’88 (1987), Splatterhouse (1988), Rolling Thunder 2 (1990), Tank Force (1991) og Pac-Man Vs. (2003).

Pris: 285 kr

Overcooked: Special Edition

Overcooked er en matlagingssimulator utviklet av Ghost Town Games og utgitt av Team17. Du styrer et kjøkken med et visst antall kokker, og må lage mat for gjestene innen en viss tid.

Pris: 160 kr

Physical Contact: Speed

Dette spillet er et kortspill av typen du fant i Windows i gamle dager. Opp til to spillere kan spille mot hverandre samtidig. Spillet er utviklet og utgitt av Collavier.

Pris: 40 kr

Qbics Paint

I Qbicts Paint kan du bruke fingrene dine og Switchs touchskjerm til å lage og male 3D-figurer. Spillet er utgitt av Abylight.

Pris: 39 kr

Samurai Shodown

Samurai Shodown er et slåssespill som opprinnelig kom ut i 1993 til NeoGeo og arkadene. Spillet er utviklet og utgitt av SNK.

Pris: 56 kr

Splatoon 2

Du har nesten garantert hørt om Splatoon til WiiU, Nintendos versjon av Counter-Strike – hvor du helt bokstavelig maler brettet og motstanderne i all verdens farger. Dette er Switchs versjon av spillet, det er som sin forgjenger et tredjepersons skytespill, og er utviklet av Nintendo EPD.

Pris: 499 kr

Super Sidekicks

Super Sidekicks er enda et spill fra NeoGeo og arkadene, men dette er for en gangs skyld ikke et slåssespill! Det er et fotballspill hvor målet er å vinne «the Champion Cup», og det kom ut i 1992.

Pris: 56 kr

Ultra Hyperball

Ultra Hyperball er et actionspill. Det er et partyspill. Det er et arkadespill. Og det er et sportsspill. Mye sjangerblanding med andre ord. Utviklet og utgitt av Springloaded.

Pris: 80 kr

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.