Age of Empires: Definitive Edition har fått dato

Ah, og ja … Microsoft har annonsert at Age of Empires IV er under utvikling. Hos Relic?!?

Microsoft har akkurat holdt en Age of Empires-arrangement i forbindelse med Gamescom, og der kom det en rekke interessante nyheter. Først annonserte de at Age of Empires: Definitive Edition – altså nyversjonen av originale Age of Empires – skal lanseres den 19. oktober.

I tillegg sa de at både Age of Empires II og Age of Empires III kommer til å få nyversjoner av samme type.

Age of Empires IV

Men den kanskje største nyheten var at Age of Empires IV er under utvikling. Siden de har lagt ned orginalskaperen av serien for lenge, lenge siden, er det åpenbart at et annet studio må ta seg av jobben – og det studioet er Relic Entertainment. Jepp. Et studio heleid av Sega lager Age of Empires-spill for Microsoft.

Vi vet fortsatt fryktelig lite om det nye spillet, men teaser-videoen viser alt fra krig i antikkens Roma til kamp mellom indianere og britiske soldater på det amerikanske kontinentet, med en god del greier i mellom. Her kan du se den:

Du kan lese en litt større oppsummering av alle nyhetene på Age of Empires-bloggen. Her er forresten en trailer fra Age of Empires: Definitive Edition:

Og, om du har tid og lyst, kan du se hele arrangementet her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.