Konspirasjoner under den kalde krigen

Hard West-skaperne er tilbake med mer taktikk, denne gangen satt til en alternativ tidslinje.

Taktikkspillet Hard West fikk en god del positiv oppmerksomhet, så når utviklerne bak spillet nå har annonsert et nytt prosjekt i «ikke helt samme, men ikke så langt unna» gate, tenkte jeg det kunne være noe for dere.

Tilbake til 1983

Det nye spillet heter Phantom Doctrine, og er en thriller som foregår i en alternativ versjon av historien vår. Vi skal tilbake til 1983, der den kalde krigen fortsatt raser (slik den gjorde i vår historie), og en hemmelig organisasjon som heter The Cabal kjemper for å redde verden fra en ondsinnet konspirasjon (det tror jeg ikke skjedde i vår egen historie, men hemmelig er jo nøkkelbegrepet her).

Du leder The Cabal, og må rekruttere agenter, sikre våpen, ressurser og kontakter og drive spionasje. I tillegg må du lede agentene dine i taktiske oppdrag. Du får en rekke spionrelaterte midler til rådighet, og må gjøre ditt beste for å utføre oppdragene uten å bli oppdaget. Og om noen skulle oppdage teamet ditt, bør du ta deg av dem så stille som mulig.

Phantom Doctrine virker ganske kult, men hvor bra det faktisk er finner vi ikke ut før det dukker opp på skjermene våre i 2018. Du kan ta en titt på Steam-siden for mer informasjon, eller se denne videoen som … kanskje har noe med spillet å gjøre?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.