Spillehallen i Thimbleweed Park er offisielt åpnet

Det tok sin tid, men nå kan du utforske spillehallen i LucasArts-veteranenes nye eventyr.

Thimbleweed Park har fått flere større nyheter etter sin lansering tidligere i år. For eksempel kan de spillbare figurene nå snakke med hverandre, og det er mulig å ringe opp en gammeldags hint-telefon for å få hjelp til spillets nøtter. I går kom enda en oppdatering, med enda en stor nyhet: Spillehallen i byen er nå åpen.

Men denne bygningen er fortsatt stengt!
Men denne bygningen er fortsatt stengt!

Minispill

Ifølge utviklerne har spillehallen en bråte minispill du kan prøve deg på, og en helt ny nøtt som må løses for at du skal kunne finne poletter som du kan bruke på arkademaskinene. Du skal helst spille i «hard mode» for å få tilgang på spillehallen, men det er visst mulig å gjøre noen greier for å få tilgang til den i «casual mode» også.

Thimbleweed Park var et temmelig kult eventyr allerede ved lansering, men det hadde noen små svakheter også. Nå skal det sies at flere av de punktene jeg trekker frem i mine inntrykk har blitt endret eller fikset etter lansering, så hvis du ikke har testet spillet før, bør du absolutt gjøre det nå.

Her er den originale lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.