Thalamus jobber med nyversjon av Hunter’s Moon

Commodore 64-klassikeren skal relanseres i forbedret utgave.

Husker du spillutgiveren Thalamus? Nå har selskapet blitt startet opp igjen, og planlegger å gjenskape mange av sine klassiske spill. Det første spillet som skal få nyversjon er Hunter’s Moon, et romskytespill med mange originale elementer, som blant annet skilter med stemninsgfull musikk laget av Matt Gray.

Originale Hunter's Moon.
Originale Hunter’s Moon.

Det er ikke spesielt mange detaljer ute enda, men utgiveren har gitt ut en liten teaser-video der de annonserer en Kickstarter-kampanje som skal starte den 29. september.

Veteraner er involvert i utviklingen

Facebook-siden deres forklarer originalskaperen Martin Walker at han ikke er direkte involvert i nyversjonen («only in a minor supporting role»), men at han har stor tro på prosjektet. Imidlertid vil både Matt Gray og grafikk-artisten Robin Levy være involvert, ifølge en artikkel på Indie Retro News.

På Facebook-siden kan vi også lese at utgiveren planlegger flere slike nyversjoner. Det ser ut som folkefinansiering vil være en viktig del av forretningsmodellen deres. Nettstedet er fortsatt ikke oppe, men det blir sikkert mer informasjon der etter hvert. Her er teaser-videoen:

Oppdatering: Det virker faktisk som det er snakk om nyversjoner for Commodore 64 og andre klassiske plattformer, ikke moderne plattformer som jeg først antok. Ifølge Commodore Format, vil selskapet også lage helt nye spill for gamle plattformer, og de nevner spesifikt at den ultrasøte og -blodige Creatures-serien får et helt nytt spill!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.