Guide: Darkmere

Her er en engelskspråklig guide for Amiga-spillet Darkmere.

For noen år siden fullførte jeg Amiga-spillet Darkmere, og skrev et tilbakeblikk på spillet for Gamer.no. I den forbindelsen skrev jeg også en «walkthrough», siden jeg syntes det som var tilgjengelig på nettet på dette tidspunktet var mangelfullt. Den har bare samlet virtuelt støv på harddisken min siden da, så jeg tenkte at det var like greit å legge den ut her på Spillhistorie.no.

Grafikken er en av spillets sterke sider.
Grafikken er en av spillets sterke sider.

Jeg har valgt å bare publisere den slik den var da jeg skrev den. Et alternativ ville vært å legge til bilder, men det er en stund siden jeg spilte spillet nå, og vil ikke legge til bilder som potensielt er misvisende. Forhåpentligvis er den nyttig, kombinert med kartene jeg lenker til.

Selve spillet er ganske artig, selv om det ikke nødvendigvis er den største klassikeren på Amiga-plattformen. Det skilter med herlig pikselgrafikk og skikkelig solid stemning, og det er ganske artig å utforske spillets verden. Kampsekvensene er dessverre rimelig dårlige, jevnt over.

Du kan lese mer om Darkmere i tilbakeblikket mitt. Her er altså guiden.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.