The Witcher feirer tiårsjubileum med stor paneldiskusjon

CD Projekt Red gir oss massevis av kul bakgrunnsinformasjon på et to timer langt The Witcher-arrangement.

Det er nå ti år siden det første spillet i The Witcher-serien dukket opp på PC, etter en lang og strabasiøs utviklingsperiode og store utfordringer med å finne en utgiver som var villig til å satse på konseptet. Det endelige spillet fikk langt fra like mye oppmerksomhet som serien har i dag, men det ble en stor nok suksess til at utviklerne i CD Projekt Red kunne ta serien videre.

Stort arrangement i USA

På spillmessen PAX West ble seriens jubileum feiret med et to timer langt panel, der en rekke personligheter fra CD Projekt Red kom sammen for å diskutere spillserien sin foran 2000 ivrige fans i et svært auditorium. Panelet ble ledet av Danny O’Dwyer, som er frontmannen for spilldokumentarskaperen NoClip, og gikk gjennom hele seriens historie.

I går ble et opptak av arrangementet lagt ut på Youtube, og jeg ble sittende å se hele greia. Nå er jeg kanskje over gjennomsnittet glad i denne serien, men jeg mistenker at hvis du også har sansen for The Witcher-spillene, så vil du kose deg med diskusjonen. Det er også noen ganske artige glimt bak scenene her og der.

Her er hele opptaket:

Danny O’Dwyer og teamet hans har brukt lang tid i Polen, der de har intervjuet en haug av folk fra CD Projekt Red. Resultatet vil bli en serie med dokumentarfilmer om studioet og The Witcher-serien, som skal legges ut på Youtube-kanalen hans i løpet av neste måned. Om du ikke har tatt en titt på NoClip fra før, bør du absolutt svippe innom kanalen.

De har allerede lagt ut et 20 minutter langt intervju med CD Projekt-sjef Marcin Iwinski:

Forresten: Jeg antar du har sett denne allerede, men hvis ikke: Et koselig lite gjensyn med en nå pensjonert(?) Geralt i Toussaint:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.