Detektivspillet L.A. Noire kommer til nye plattformer

Det innovative actioneventyret får blant annet en unik VR-versjon for HTC Vive.

L.A. Noire var et nytenkede spill som muligens ikke lykkes perfekt med alt det prøvde på, men som likevel bød på en ganske unik og kul historiedrevet spillopplevelse. Nå har Rockstar Games annonsert fire nye versjoner av spillet, som alle skal slippes den 14. november i år.

Konsoll og VR

Originalversjonen.
Originalversjonen.

De tre første er akkurat det du tror, nemlig versjoner for Switch, PS4 og Xbox One. Disse versjonene skal få forbedringer, som forbedret grafikk på Xbox One og PS4 og en egen JoyCon-modus på Switch.

Den siste versjonen som slippes kommer imidlertid som en liten overraskelse; det er en utgave av spillet spesifikt skreddersydd VR-plattformen HTC Vive. Den heter L.A. Noire: The VR Case Files, og inneholder «utvalgte saker fra originalspillet, gjenoppbygd spesifikt for virtuell virkelighet på HTC Vive».

HTC Vive-bloggen kan vi lese at vi får plukke opp og manipulere individuelle spor, lage notater eller til og med frihåndstegne i hotisblokken, kjøre bil i førsteperson (i svært interaktive bilmodeller), og så videre.

L.A. Noire følger politietterforsker Cole Phelps, som etterforsker en serie saker i Los Angeles på førtitallet. Etter hvert viser det seg at flere av dem er koblet sammen, og at Phelps gradvis arbeider seg inn i svært farlig territorium.

Spillet kombinerer åpen verden-elementer med elementer fra klassiske eventyrspill, og har også noen interessante forhør der du må prøve å lirke sannheten ut av vitner og mistenkte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.