Uhyggelige The Suffering er tilbake i salg

Midways heftige grøsserspill har dukket opp på GOG, sammen med oppfølgeren.

Husker du The Suffering? Det er et av Midway Games’ mange typiske «syv av ti»-spill fra forrige tiår, og i mine øyne er det faktisk ganske undervurdert. Spillet var genuint skummelt, hadde en god historie og varierte, underholdende nivåer. I motsetning til mange andre spill i sjangeren, fungerer The Suffering godt som både grøsser og som actionspill.

Gufne fiender

Handlingen foregår på ei stor fengselsøy, der det som seg hør og bør har skjedd mye forferdelig i fortiden. Spillets uhyggelige fiender, som skal være personifiseringer av de forskjellige ugjerningene som har blitt begått, ble designet i samarbeid med Stan Winston Studio. De er mer kjent for sitt arbeid på filmer som Terminator og Alien.

Nå har The Suffering kommet tilbake i salg, etter å lenge ha vært borte fra de offisielle salgskanalene. Du finner både det og oppfølgeren, Ties That Bind, på GOG. I dag er det Warner som eier The Suffering-rettighetene, og de har i samme slengen lansert sin Gauntlet-nyversjon (laget av Magicka-utviklerne Arrowhead Games) på tjenesten.

Oppdatering: GOG har nå publisert et The Suffering-intervju med hoveddesigner Richard Rouse III.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.