PlayStation 2-klassikeren Okami gjenskapes

Husker du vakre Okami? Nå kommer en HD-versjon til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Det herlige actioneventyret Okami var et av mange eksklusive spill som sikret at PlayStation 2 til den viktigste konsollplattformen i det forrige tiåret. Spillet skiltet med en unik, visuell stil inspirert av tradisjonell, japansk billedkunst (Sumi-e), mens handlingen var inspirert av japansk mytologi.

Perfekt under juletreet?

Like før jul kommer Okami tilbake, for Xbox One, PlayStation 4 og PC. Okami HD lanseres den 12. desember, og hvis du er ute etter julegavetips kan du glede deg over at spillet også får en fysisk lansering. I HD-versjonen kan du velge om du vil spille i bredskjermformat eller 4:3-format, men uansett hva du velger vil oppløsningen være langt høyere enn før (spillet støtter også 4K på PS4 Pro, Xbox One X og PC).

I Okami får du rollen som solgudinnen Amaterasu, som har tatt formen til en stor, hvit ulv ved navn Siranui. Hun må redde verden fra en ond demon som er i ferd med å forvandle den til et ødeland, og på veien vil hun treffe en rekke artige karakterer som (naturligvis) trenger hjelp. Eventyret er svært og sjarmerende, og spillet byr på en kombinasjon av utforsking, kamp og gåteløsning.

Her er en trailer fra den nye versjonen:

Jeg anmeldte Okami for Gamer.no for ti år siden. Vet ikke om jeg tør lese teksten igjen, men du kan jo prøve hvis du er modig nok (og har lyst til å lære mer om spillet).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.