Prince of Persia møter Rogue?

Skaperne av vakre Submerged har lansert City of Brass i «early access».

Uppercut Games er et indie-studio grunnlagt av tre veteraner fra Irrational Games’ australske divisjon. De har allerede gjort seg bemerket med Submerged, et åpen verden-spill satt til en oversvømt by. Nå har de gått fra vann til sand med sitt nye spill, City of Brass.

Utforsk en utdødd by

Titt-tei!
Titt-tei!

City of Brass finner sted i en verden inspirert av den arabiske eventyrsagaen Tusen og én natt, der du må utforske et eldgammelt metropolis befolket av vandøde. Byen er full av farer, men også belønninger i form av mystiske skatter. Spillet beskrives som et «rogue-lite»-spill som kombinerer førstepersons actionspill med dataskapte omgivelser og oppdrag.

Spillet skal etter planen komme til Xbox One og PS4 i tillegg til PC, men det skjer først neste år. Tidligversjonen er kun tilgjengelig på Steam, og utviklerne sier at spillet kan være i «early access» i opp mot ett år. Kampanjen er allerede lagt inn, og det samme er en modus med daglige utfordringer. I løpet av «early access»-perioden skal spillet få «mer av alt», ifølge skaperne.

Det har ikke dukket opp så mange Steam-anmeldelser av tidligversjonen enda, men flere av de som er der trekker frem de gamle Prince of Persia-spillene som sammenligningsgrunnlag. Det lover jo godt, selv om de befinner seg i en ganske annen sjanger. Her er en trailer:

 

2 kommentarer om “Prince of Persia møter Rogue?”

  1. Tror ikke de mener Prince of Persia. De mener nok Prince of Persia. Ser mer ut som Prince of Persia enn Prince of Persia. Er så gøy når utgivere later som spill aldri har eksistert. Ubisoft i dette tilfellet.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.