Ta en titt på dette Final Fight-inspirerte slåssespillet

Fight ‘N Rage er et sideskrollende slåssespill med lekker retrografikk.

Her er nok en retroinspirert nyutgivelse på Steam – Fight ‘N Rage er et todimensjonalt, sideskrollende slåssespill i samme gate som Final Fight, Double Dragon, Streets of Rage og til en viss grad også Golden Axe.

Fine piksler.
Fine piksler.

Stort og variert

Spillet lar deg og opp til to andre spillere kjempe dere gjennom fargerike pikselmiljøer fulle av banditter som ber om bank, og vi loves et kampsystem som er lett å lære, men vrient å mestre. Det skal også være flere ruter gjennom spillet, og stor variasjon (noe traileren under også demonstrerer).

Du skal også få muligheten til å skreddersy presentasjonen, med blant annet valgfrie CRT-effekter for å simulere gamle skjermer. Spillet har dessuten en bråte med ting som kan låses opp, slik som for eksempel 20 forskjellige fiender som kan bli spillbare figurer (i tillegg til de tre spillfigurene). En øvelsesmodus finnes også.

Fight ‘N Rage koster 140 kroner på Steam. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.