The Journey Down har endelig nådd målet

Den tredje og siste episoden av eventyrserien er ute nå.

Det har tatt sin tid siden den første episoden av eventyrspillserien The Journey Down dukket opp i 2012, men nå er endelig den tredje og siste episoden lansert på Steam. Lanseringen kommer etter at svenskene i SkyGoblin holdt en vellykket Kickstarter-kampanje i 2015.

Glødende, rødt lys. Alltid et godt tegn.
Glødende, rødt lys. Alltid et godt tegn.

Unik verden

The Journey Down er altså en pek-og-klikk-serie satt til et ganske unikt «afro-karibisk» univers. I den første episoden måtte hovedpersonene Bwana, Kito og Lina rømme fra storbyen i et gammelt fly, og nå har de altså nådd målet sitt – ruinene av en eldgammel sivilisasjon skjult i en mystisk jungel.

Det tredje spillet i serien ser ut til å ta tre-fire timer å fullføre (de få brukeranmeldelsene som er ute ser ut til å være enige i at det er noe lettere enn forgjengerne), og byr på «tonnevis» av håndmalte miljøer, fullt stemmeskuespill og et originalt lydspor.

Fullpris er 140 kroner på Steam (med lanseringsrabatt koster det 126 kroner i skrivende stund), mens hele serien kan kjøpes i én pakke for 340 kroner (akkurat nå koster den 218 kroner). Du kan også kjøpe serien DRM-fritt på GOG, eller på Humble Store via det offisielle nettstedet. Her er traileren:

Det tok kanskje fem år mellom første og tredje episode, men SkyGoblin har i alle fall klart å fullføre serien sin. Det er mer enn mange andre utviklere som startet med episodebaserte eventyr på den tiden har klart – og, forresten, hvordan ligger dere an med den tredje episoden av Bone, Telltale?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.