Nå kan du kjøpe Screamer 2 på Steam

Nittitallsbilspillet er ute på Valves distribusjonstjeneste.

Interplay fortsetter å gradvis lansere (det som er igjen av) spillporteføljen sin på Steam, og nå har turen kommet til bilspillet Screamer 2. Dette er et racingspill fra nittitallet som ble svært populært på PC, da det var med å bevise at man ikke behøvde å kaste mynter på dyre arkademaskiner for å få kose seg med avanserte 3D-bilspill.

Spillet skilter med seks varierte baner, satt til eksotiske lokasjoner som isbreer og ørkener. Kjørefysikken er inspirert av rallysjangeren, men selv om Interplay presenterer den som «realistisk» er vi fortsatt i arkadedelen av spekteret.

Det var opprinnelig Virgin Interactive Entertainment som lanserte Screamer 2. Utviklingen var det italienske Milestone som sto for – de er fortsatt aktive innenfor sjangeren i dag.

Det ser ikke ut som det er gjort noe spesielt med Steam-versjonen av Screamer 2, så den er antakeligvis rimelig lik GOG-utgaven som har blitt lansert tidligere. Den er imidlertid litt billigere – som du kanskje husker valgte Interplay valgte for en stund siden å skru opp GOG-prisene sine.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.