Interplay-spillene på GOG blir dyrere

GOG varsler prisøkning, og har (selvsagt) også lagt inn et salg.

Interplay var et av de aller første selskapene som støttet opp om GOG, da tjenesten het Good Old Games. På det tidspunktet var prisnivået på GOG generelt mye lavere enn i dag – spill kunne enten koste 5,99 dollar eller 9,99 dollar, og det store flertallet ble lansert til 5,99 dollar. Det gjaldt også Interplays spill.

Fra 50 til 70 kroner?

Nå virker det som den amerikanske utgiveren (eller det som er igjen av den) er lei av å selge spill på billigsalg, og GOG har varslet en prisøkning. De sier ikke hvor mye vi må forvente at prisen stiger, men på Steam har selskapet begynt å lansere spill til 70 kroner stykk, som altså er litt mer enn de 50,30 kronene de fleste av dem koster på GOG.

I forbindelse med varselen om prisøkning, har GOG lagt ut hele Interplay-katalogen på salg, med 60% rabatt. Det er ikke den største rabatten mange av disse spillene har hatt, men om det er noen Interplay-spill du har lyst på til en rimelig penge, er vel dette en god anledning.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.