Nyheter på Switch eShop i september

Vi gir deg oversikten over hvilke spill som kom ut til Nintendo Switch i september.

Mens stakkars Joachim har kjempet mot vannmassene på Sørlandet, som om han levde under Storofsen, sitter undertegnede og spiller august måneds storutgivelse Mario + Rabbids: Kingdom Battle på sin Nintendo Switch. I september kom det episke mengder spill på eShop, så vi har ingen tid å miste, og går sporenstreks i gang med september måneds utgivelser:

36 Fragments of Midnight

I dette indiespillet, hvor verdenen genereres på nytt hver gang, må du hjelpe helten – Midnight – og hans venner med å redde stjernefragementene de har mistet. Aner man en inspirasjon fra Mario i historiedelen her? Spillet er utviklet av Ratalaika Games / Petite Games og utgitt av førstnevnte.

Pris: 24 kr

Arcade Archives Mario Bros.

Dette er arkadeversjonen av Mario Bros., altså ikke den tidligere utgitte til Virtual Console NES-versjonen. Mer arkadeperfekt kan man vel altså ikke få det.

Pris: 56 kr

Art of Fighting

Art of Fighting er et slåssespill fra SNK, som opprinnelig kom ut til NeoGeo i 1992.

Pris: 56 kr

Astro Bears Party

Dette festspillet for opp til fire spillere handler om å løpe rundt på en planet og unngå hverandres magiske, bjørnete bånd, og til slutt være den siste bjørnen som ikke er slått ut. Fantasi. Utvikler og utgiver er QubicGames.

Pris: 40 kr

Beach Buggy Racing

I dette racingspillet fra Vector Unit kan opptil fire spillere leke seg på og utenfor veien.

Pris: 109 kr

Binaries

Dette spillet handler om å guide to baller rundt omkring på en plattform – samtidig. Utviklet og utgitt av Ant Workshop.

Pris: 89 kr

Blue’s Journey

Denne sidescrolleren fra SNK kom opprinnelig ut i 1991 til NeoGeo. Du må redde planeten din fra invasjon.

Pris: 56 kr

Brave Dungeon + Dark Witch’s Story: Combat

I dette spillet følger du en eventyrer i hennes reise for å finne og skaffe seg det mektigste magi-utstyret! Utviklet og utgitt av INSIDE SYSTEM.

Pris: 72 kr

Burning Fight

Burning Fight er enda et slossespill fra slossespillekspertene i SNK, opprinnelig utgitt i 1991 til NeoGeo-konsollen.

Pris: 56 kr

Butcher

Butcher er et 2D skytespill fra utviklerne Transhuman Design og utgiver Chrunching Koalas, og er vel ikke akkurat barnevennlig for å si det mildt. Du er en cyborg hvis mål er å utrydde de siste restene av menneskeheten.

Pris: 80 kr

Conga Master Party!

I dette rytmespillet handler det om å danse, og å danse bra! Utviklet av Undercoders og utgitt av Rising Star Games.

Pris: 72 kr

Deemo

Deemo er et rytmespill satt til en fantasy-verden, og er utviklet av Rayark og utgitt av Flyhigh Works.

Pris: 240 kr

Double Dragon IV

Dette er et flunkende nytt spill i Double Dragonserien, som man kan få til den siste generasjonen konsoller, Switch inkludert. Redd Marian, du helt blant helter.

Pris: 76 kr

Dragon Ball Xenoverse 2

I dette spillet må du kjempe på tvers av tid for å bevare historien til Dragon Ball-universet. Intet mindre. Utgitt av BANDAI NAMCO Games Inc.

Pris: 599 kr

FIFA 18

Dette fotballspillet fra Electronic Arts trenger neppe noen videre introduksjon. HAN SCORER MÅL, HAN SCORER MÅL, DENNE GUTTEN ER AV STÅL! Ahem.

Pris: 499 kr

Golf Story

Golf Story er kjærlighetsbarnet til et sportsspill og et rollespill. Det er utviklet og utgitt av Sidebar Games og støtter opp til to spillere.

Pris: 120 kr

Inversus Deluxe

Inversus Deluxe er et skytespill med en vri: Du spiller enten på hvite eller svarte flater, og motstanderen på motsatte flater. Skyt og en flate bytter farge. Prøv slik å stenge fienden inne i et hjørne! Utviklet og utgitt av Hypersect.

Pris: 99 kr

Kingdom: New Lands

I dette spillet er du kongen i landet, og du må jobbe iherdig for å forbli konge og bygge kongedømmet ditt. Spillet er utviklet av Noio og utgitt av Raw Fury.

Pris: 120 kr

Lego Worlds

I Lego Worlds utforsker du en datagenerert åpen verden som består av Lego-klosser. To spillere kan prøve seg sammen i dette spillet utviklet av TT Games og utgitt av WB Games.

Pris: 269 kr

Lichtspeer: Double Speer Edition

Dette action-arkadespillet beskrives på Nintendos sider som en, ahem, lysspydkastende simulator basert på en forhistorisk germansk framtid? Den lar to spillere samarbeide, og du kan takke Lichthund for å ha utviklet det, mens Crunching Koalas er utgiver.

Pris: 80 kr

NBA 2K18

I dette sportspillet fra Visual Concepts og Take 2 Interactive Software kan opptil 10 spillere møtes for en runde eller fem med basketball. Her er det mye mikrotransaksjoner og svært høye priser for de to digitale Legend-versjonene, så pass på lommeboken!

Pris: 639 kr (vanlig versjon), 969 kr (Legend Edition), 1299 kr (Legend Edition Gold)  [holy moly – red. anm.]

NeuroVoider

NeuroVoider er et skytespill av to-stikketypen som Eugen Jarvis gjorde populært i sin tid, og du plasseres i en fremtid hvor (og dette er den offisielle forklaringen) hjerner skyter onde roboter med atomvåpen. Joda, fantasien kjenner ingen grenser! Og personlig synes jeg de ser ut som merkelige roboter alle sammen. Utvikleren er Flying Oak og utgiver er Plug In Digital.

Pris: 109 kr

One Piece: Unlimited World Red Deluxe Edition

Spill som et medlem av stråhattpiratene fra animen One Piece i dette spillet fra Bandai Namco Entertainment.

Pris: 599 kr

Pankapu

Dette spillet, hvis inspirasjon er 90-talls plattformere, foregår inne i drømmene til et barn. Utgiver er Plug In Digital.

Pris: 99 kr

Pan-Pan: A Tiny Big Adventure

I dette gåteløsnings- og plattforming-spillet må du fikse romskipet ditt og komme deg hjem. Spillet er utviklet av Spelkraft og utgitt av CIRCLE Ent.

Pris: 56 kr

Physical Contact: 2048

I dette matteinspirerte spillet fra Collavier skal du kombinere to og to like brikker under tidspress. Det ligner mye på spill sett på markedet til din lokale mobiltelefon.

Pris: 40 kr

Physical Contact: Picture Place

Samme konsept som i spillet over, fra samme utvikler, men her er det bilder som skal pares og ikke tall.

Pris: 30 kr

Picross S

Picross S er et gåteløsningsspill hvor du løser bildekryssord. Utgiver er Jupiter Corporation.

Pris: 64 kr

Pokkén Tournament DX

Tjueén Pokemon, én arena. Kjemp deg til toppen. Utviklet av BANDAI NAMCO Entertainment Inc og utgitt av Nintendo.

Pris: 499 kr

Quest of Dungeons

Quest of Dungeons er et roguelikespill med 16-bitsgrafikk utviklet og utgitt av Upfall Studios.

Pris: 72 kr

Rayman Legends: Definitive Edition

I denne Switchutgaven av Rayman Legends fra Ubisoft kan opp til fire spillere samarbeide i lokalt co-op.

Pris: 379 kr

R.B.I. Baseball 17

Overraskende nok kan du spille baseball i dette spillet! Med en venn. Utvikler er MLB.com og utgiver er MLB Advanded Media.

Pris: 239 kr

Robonauts

I Robonauts må du redde galaksen – enten alene eller med en venn! Utviklet og utgitt av QubicGames.

Pris: 120 kr

Semispheres

I dette gåteløsningsspillet kontrollerer du to karakterer samtidig på en todelt skjerm. Spillet er utviklet og utgitt av Vivid Helix.

Pris: 79 kr

Sparkle 2

I Sparkle 2 skyter du klinkekuler og prøver å koble sammen kulene før de forsvinner inn i abyssen.  Spillet er utviklet og utgitt av 10tons.

Pris: 69 kr

Spin Master

Spin Master er et sidescrollende actionspill fra Data East, som opprinnelig kom ut til NeoGeo i 1993.

Pris: 56 kr

SteamWorld Dig 2

Om du liker Metroidvania og gruver, så kan SteamWorld Dig 2 være noe for deg. Spillet er utviklet og utgitt av Image & Form International AB.

Pris: 160 kr

The Binding of Isaac: Afterbirth+

Du spiller Isaac, og han har funnet en labyrint under huset sitt. Du må selvsagt fjerne alle monstrene, vi vil jo ikke ha dem inn gjennom kjelleren og ut i det fri. Utviklet og utgitt av Nicalis, Inc.

Pris: 320 kr

The Bridge

Dette spillet er et gåtespill hvor du må bruke logikk og du tvinges til å reevaluere det du vet om fysikk og perspektiv. Perfekt for dagen derpå, med andre ord. Spillet utvikles og utgis av The Quantum Astrophysicists Guild.

Pris: 80 kr

The Lego Ninjago Movie Videogame

Månedens andre Legospill lar opp til fire spillere prøve seg som ninjaer, med oppdraget å beskytte hjemmet sitt fra onde krefter. Utviklet av TT Games og utgitt av WB Games.

Pris: 499 kr

Thimbleweed Park

Thimbleweed Park er det nye spillet fra veteraner fra LucasArts, som ble lansert tidligere i år etter en vellykket Kickstarter-kampanje. Det er et eventyrspill inspirert av gamle LucasArts-klassikere. Her er Joachims inntrykk.

Pris: 140 kr

2 kommentarer om “Nyheter på Switch eShop i september”

    • Tja, det spørs jo hva du liker da. NeoGeo-klassikerne gir jo gode retrovibber, om du liker RPG har Golf Story fått knallkritikker. Og Thimbleweed Park på PC i hvert fall var et av de beste spillene jeg har spilt i år. :) Men så digger jeg LucasArts-spillene også da.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.