Postapokalyptisk bybygging i Atomic Society

Sivilisasjonen har gått under, men noen må fortsatt bygge byer.

I Atomic Society har noen spilt Nuclear War i virkeligheten, og dagens sivilisasjon har gått under. Menneskeheten har imidlertid overlevd, og en stund etter katastrofen begynner folk å komme sammen igjen, for å stable et nytt samfunn på beina. Din jobb er å bygge og lede en by i dette postapokalyptiske samfunnet.

Fremtiden er trist.
Fremtiden er trist.

Fallout: Skylines?

Atomic Society skal etter planen lanseres i «early access» senere i år, og er altså et indiespill i bybyggersjangeren. Men her er det ikke bare bybygging du må drive med, du må nemlig også ta politiske avgjørelser om ulike saker som påvirker hvordan folk har det i den nye verdenen.

I motsetning til i mange andre bybyggerspill, får du også en egen figur som kan utvikles underveis, og blir direkte involvert i spillet. Dermed er muligens fallhøyden litt større enn i Cities: Skylines, der du kan risikere sinte meldinger på Tweeter om folket ikke er fornøyd.

Du kan stikke innom utviklernes blogg for å følge spillet videre. Det er også mulig å kjøpe og spille det allerede nå, og da vil du få Steam-kode når spillet slippes i «early access». Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.