Dagens teiteste: Press X to Not Die

Dette tullete spillet virker som en kombinasjon av nittitallets «interaktive filmer» og Telltales actionsekvenser.

I Press X to Not Die må du gjøre akkurat det navnet forteller: trykke X for å unngå å dø. Dette er et superkort spill av den typen som gir B-filmer et godt rykte, der folkene i byen din har blitt gale, og du må kjempe deg gjennom «over 35 minutter med HD-video» der du stadig blir angrepet, og bruker X-knappen (eller mer avanserte tastekombinasjoner om du vil) for å overleve.

Dype, moralske valg.
Dype, moralske valg.

Ulike ruter gjennom spillet

Heldigvis er det bittelitt mer komplisert enn som så, ettersom du også får dialogvalg underveis, og disse fungerer litt som et godt, gammelt «velg ditt eget eventyr»-spill, der du sendes i ulike veier avhengig av hva du velger.

Ellers loves vi blant annet en 1994-modus med piksellert grafikk og muligheten til å slåss med en klovn.

Press X to Not Die virker som en kombinasjon av de cheesy interaktive filmene fra nittitallet og de irriterende actionsekvensene vi vanligvis finner i Telltales spill, og det er neppe noe du bør ta for seriøst. Men på Steam har det fått veldig gode tilbakemeldinger, og det koster i skrivende stund kun 14 kroner, så … trailer? Trailer:

2 kommentarer om “Dagens teiteste: Press X to Not Die”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.