Tiny Metal henter inspirasjon fra Advance Wars

Sony gir ut turbasert strategispill i Advance Wars-stil, på PS4, Switch og PC.

Tiny Metal er et japansk, turbasert strategispill av den typen landets utviklere var veldig flinke på for noen år siden. Utviklerne sier selv at de ønsker å gi nytt liv til  de japanske «arkadekrigsspillene», med fokus på spillbarhet og historiefortelling.

Grafikken minner meg om de lekebyteppene andre unger hadde i barndommen min...
Grafikken minner meg om de lekebyteppene andre unger hadde i barndommen min (jeg hadde Commodore 64, så det gikk nok opp i opp).

Historiedrevet kampanje

Spillet skal ifølge en gammel Greenlight-side by på åtte til ti timer med enspillergameplay, fordelt på 20 historiedrevne oppdrag. I tillegg kan du spille i «skirmish»-modus på de kartene du har låst opp. Det ser ut som spillet får et begrenset antall forskjellige enheter, men at hver av disse har en rekke ulike oppgraderingsmuligheter.

Tiny Metal skal lanseres i løpet av høsten, så det bør komme ganske snart. Det vil slippes på Switch, PlayStation 4, PC og Mac, og utgiveren er en helt ny divisjon hos Sony som skal fokusere på å bringe japanske indiespill ut til verden. Pussig nok ligger ikke denne under Sony Computer Entertainment (PlayStation-divisjonen), men er i stedet en del av Sony Music Entertainment.

Spillet bruker Unreal-teknologien, så det ser ganske flott ut. Bare ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.