Ny flysimulator sender deg ut i villmarken

I Deadstick: Bush Flight Simulator må du frakte varer og folk i et villmarksområde uten veier.

Den nylig annonserte flysimulatoren Deadstick: Bush Flight Simulator ser ut til å ha funnet en ganske kul nisje. Spillet gir deg nemlig rollen som en «bush pilot», som må tjene penger på å frakte varer og folk rundt i et stort villmarksområde.

Detaljert cockpit.
Detaljert cockpit.

Fiktive miljøer

Spillet finner sted i et fiktivt landskap inspirert av Alaska og Idaho. Her må du regne med enkle eller ikke-eksisterende rullebaner, og naturelementer som ikke alltid er på din side. Spillet lar deg fritt gå ut av flyet, for å laste på og av varer, samt se etter (og reparere) skader og problemer. Flyene kan også oppgraderes med nytt utstyr underveis.

Utviklerne lover en nøyaktig fysikkmodell og en fullstendig interaktiv cockpit der alle instrumentene, bryterne og så videre fungerer som de skal. Dessuten påpeker utviklerne at siden spillet foregår i et begrenset og fiktivt miljø, så har de kunnet legge inn langt mer detaljerte landskaper enn det som er vanlig i sjangeren.

Lanseringen skal etter planen finne sted neste sommer, og det er for øyeblikket ikke sluppet noen offisielle trailere eller noe slikt. Du kan imidlertid se en presentasjon av spillet fra messen FlightSim2017:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.