Stronghold HD og A.D. 2044 er gratis på GOG nå

GOG gir bort et klassisk sanntidsstrategispill og et veldig merkelig, polsk eventyrspill.

I dag gir GOG bort en litt merkelig kombinasjon av spill – ved å klikke på banneret på toppen av nettsiden får du Stronghold HD og A.D. 2044 inn på kontoen din, helt kostnadsfritt. Merk at du gå veien rundt forsiden – klikker du på de individuelle spillenes produktsider, får du opp ordinær pris.

Stronghold HD har du utvilsomt hørt om. Det er altså en nyversjon av det klassiske strategispillet Stronghold, der du må bygge middelalderlandsbyer og slott, og så forsvare disse mot angrep utenfra. Stronghold er det første spillet i serien, og kanskje ikke like godt som oppfølgeren, Stronghold: Crusader, men det er et interessant strategispill du absolutt bør teste.

En fremtidskvinne i A.D. 2044.
En fremtidskvinne i A.D. 2044.

Kjønnskrig i fremtiden

A.D. 2044 har du muligens ikke hørt om. Det er nemlig et polsk pek-og-klikk-eventyr med et mildt sagt merkelig konsept. Vi er i fremtiden, og menn har blitt overflødige takket være genetisk manipulasjon. Dermed har kvinnene fått all makt, og ønsker nå å utrydde mennene. Ditt mål er å reversere dette, slik at mennene kan ta over igjen. Hm…

Med A.D. 2044-pakken får du faktisk også to andre spill, men der A.D. 2044 har blitt oversatt til engelsk, er de to andre kun tilgjengelig på polsk. De heter Sołtys og Skaut Kwatermaster. Jeg aner ikke hva de handler om, siden de ikke har noen egne produktsider (og heller ikke dukker opp i spillhyllen din – de er kun nedlastbart bonusmateriale for A.D. 2044). En engelsk versjon av Sołtys kan forøvrig lastes ned gratis på ScummVM-siden.

Spillene vil være gratis i 48 timer, så du har altså frem til torsdag ettermiddag om du ønsker å skaffe dem. Og nei, du kan ikke bare velge det ene.

2 kommentarer om “Stronghold HD og A.D. 2044 er gratis på GOG nå”

    • Jepp, tok for meg dem i en annen artikkel (tenkte gratisspillene var viktigst å skrive om først, så folk får dem med seg) :)

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.